Μονωτικό Υλικό 3ης γενιάς Durosol

Durosol

Μονωτικά Υλικά: Εξαιρετική Ποιότητα & Αντοχή

Έχοντας πάνω από μισό αιώνα εμπειρία στην παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών, έχουμε καταφέρει πλέον να παράγουμε ένα μονωτικό υλικό υψηλής ποιότητας, το Durosol, που είναι η καταλληλότερη και πιο αξιόπιστη λύση για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων της κατοικίας σας. Το Durosol είναι ένα μονωτικό υλικό 3ης γενιάς και αποτελεί το πιο βασικό τμήμα του ολοκληρωμένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης που προσφέρουμε αποκλειστικά, του Durosol eXternal, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για προϊόν μελέτης και έρευνας 16 και πλέον ετών. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως μόνο η εταιρεία μας σας δίνει εγγύηση 10 ετών για το μονωτικό υλικό Durosol και για το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του θερμομονωτικού υλικού Durosol 3ης γενιάς τα οποία το καθιστούν ασυναγώνιστο στην εξωτερική θερμομόνωση & στην θερμομόνωση τοίχων γενικότερα.

Οικολογικό

Το DUROSOL είναι ένα από τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιείται για εξωτερική θερμομόνωση τοίχων. Είναι απόλυτα οικολογικό και 100% ανακυκλώσιμο. Περιέχει κλειστές κυψέλες αέρα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα υλικά που περιέχουν κλειστές κυψέλες με FREON και διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Τέλος, για την παραγωγή του καταναλώνονται πολύ χαμηλά ποσοστά ενέργειας, σε σχέση με άλλα παρόμοια μονωτικά υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ελληνικό Προϊόν

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο αναλυτικά στο παρακάτω λινκ (Ελληνικά Προϊόντα) το Durosol παρασκευάζεται και παράγεται πλήρως στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο. Εμπιστευτείτε λοιπόν το κορυφαίο ελληνικό προϊόν για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων του σπιτιού σας και θα καταλάβετε τη μοναδική του ποιότητα.

λ =0,033W/(mk)

Το Durosol έχει μια σειρά από ιδιότητες που έχουν αποδειχθεί μετά από εργαστηριακές μελέτες. Οι ίδιες είναι αρκετά σημαντικές για την σωστή εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας σας. Πρώτα από όλα παρουσιάζει πολύ χαμηλό βέλτιστο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ, ενώ επίσης έχει μεγάλη αντίσταση στην απορρόφηση υγρασίας, υψηλές μηχανικές αντοχές, προσφέρει άψογη και μοναδική θερμομόνωση. Ακόμη, η εφαρμογή και τοποθέτησή του είναι συγκιτικά ευκολότερη από άλλα συστήματα.

Αυτοσβενήμενο

Το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς που παράγουμε είναι το πλέον ενδεδειγμένο για εξωτερική θερμομόνωση τοίχων. Χρησιμοποιείται για μονώσεις ταρατσών και άλλες μονώσεις γενικότερα καθώς είναι αυτοσβενήμενο. Αυτό σημαίνει πως δεν αναφλέγεται και δεν μεταδίδει τη φωτιά, απλά σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες λιώνει.

Εγγυημένη πρόσφυση στο σοβά

Η εταιρεία μας σας παρέχει 10 έτη εγγύηση για την άριστη πρόσφυση του Durosol στο σοβά και στο σκυρόδεμα.

Πιστοποιήσεις

Το Durosol συνοδεύεται από πιστοποιητικά αποδοτικότητας CE, έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008, ενώ έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία μια σειρά εργαστηριακές μελέτες, που αποδεικνύουν πως πρόκειται για το καταλληλότερο υλικό για την εξωτερική θερμομόνωση.

Δεν απορροφάει υγρασία και αναπνέει

Οι κόκκοι του υλικού έχουν κυψελώτη μορφή, με αποτέλεσμα η υδατοαπορρόφηση να είναι μηδενική, ενώ σε συνδυασμό με την υψηλή συσσωμάτωση του υλικού, το λ σταθεροποιείται σε βάθος χρόνου, με αποτέλεσμα η αντοχή του υλικού να αυξάνεται. Εκτός αυτού, το durosol “αναπνέει”, κάτι που βοηθάει καταλυτικά στην αποβολή των υδρατμών από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα απωθεί και την υγρασία.

Διάρκεια ζωής 1 Αιώνα

Μελέτες τεχνητής γήρανσης αποδεικνύουν ότι οι μονωτικές ικανότητες και οι μηχανικές αντοχές του DUROSOL δεν αλλοιώνονται με την πάροδο 100 ετών. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως θα έχετε στην κατοχή σας ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ουσιαστικά ένα ακίνητο, που θα διαρκέσει εφ όρου ζωής.

Σταθερότητα διαστάσεων εφ’ όρου ζωής

Οι διαστάσεις που έχει το Durosol κατά την παραγωγή, είναι και αυτές που θα έχει για πάντα. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του υφίσταται μακρά διαδικασία ωρίμανσης, που ξεπερνά τον έναν μήνα, πριν τελικά μορφοποιηθεί, με αποτέλεσμα οι διαστάσεις του να έχουν απόλυτη σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου.

Θερμομονωτικό υλικό durosol 3ης γενιάς που χρησιμοποιείται στην εξωτερική θερμομόνωση.

«Είναι φανερό πως το μονωτικό υλικό τρίτης γενιάς που παράγουμε είναι κορυφαίας ποιότητας και με πραγματικά υψηλού επιπέδου θερμομονωτικά αποτελέσματα. Eπιλέγεται συνεχώς όλο και από περισσότερους πελάτες για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων των σπιτιών τους.»

210 574 74 74