Μονωτικά Υλικά

Μεταφορά Πανελλαδικά στην πόρτα σας!

Η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών Φραγκουλάκης, με χρόνια εμπειρίας στην εξωτερική θερμομόνωση και στις θερμομονώσεις γενικότερα, αναλαμβάνει να μεταφέρει Πανελλαδικά, οποιαδήποτε μονωτικά υλικά χρειαστείτε, στο σπίτι σας ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμείτε. Όποια και όσα υλικά και αν χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε εξωτερική θερμομόνωση ή όποιου είδους μόνωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74 για να λάβετε τα μονωτικά ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ, με πραγματικά ανταγωνιστικό κόστος!

Χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται πελάτες αλλά και τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μιας και τους δίνουμε τη δυνατότητα να τους μεταφέρουμε στο χώρο τους, όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για τη μόνωσή τους, τόσο το βασικό μονωτικό υλικό Durosol, όσο και όποιο ακόμα μονωτικά υλικά χρειαστείτε. Μπείτε και εσείς στη μεγάλη λίστα των πελατών είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε στην επαρχία.

Η μεταφορά γίνεται είτε από ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας, είτε από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, και παραδίδουμε τα υλικά μας οπουδήποτε και αν θέλετε στην Ελλάδα, αλλά ακόμα και στην Κύπρο. Το κόστος για την μεταφορά Πανελλαδικά των μονωτικών σας υλικών είναι συνήθως ένα αρκετά μικρό ποσοστό της παραγγελίας σας, ενώ αν η παραγγελία σας είναι μεγάλη, πιθανότατα θα είναι μηδενικό!

Σε κάθε περίπτωση όμως έχετε υπόψη πως η εταιρεία Φραγκουλάκης βρίσκεται δίπλα σας όπου και αν είστε και μπορεί σε λίγες μόνο μέρες να μεταφέρει τα μονωτικά υλικά που θα χρειαστείτε για την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας, στην πόρτα σας!

ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για τα μονωτικά υλικά μας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μη διστάσετε ναεπικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 210 574 74 74, στο sales@fragoulakis.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

210 574 74 74