Το όνομα σας (απαραίτητο)
Το email σας (απαραίτητο)
Τηλ.
Διαστάσεις επιφάνειας (m2)
Επιλογή ιδιότητας
Περιοχή

Χρειάζεστε εξειδικευμένο συνεργείο;
ΝαιΌχι
Επιλέξτε αν επιθυμείτε να μεταβεί στο χώρο σας, το συνεργαζόμενο συνεργείο της περιοχής σας, για καλύτερη εκτίμηση του έργου σας.
ΝαιΌχι

Το μήνυμα σας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ

Εξωτερική Θερμομόνωση & Θερμομόνωση Τοίχων
Κόστος και Τιμές

Εξωτερική Θερμομόνωση & Θερμομόνωση Τοίχων
Κόστος και Τιμές

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον πίνακα για εξωτερική θερμομόνωση τιμές. Υπάρχουν πληροφορίες και τιμές για κάθε ένα υλικό της εξωτερικής θερμομόνωσης ξεχωριστά, καθώς και τιμές για πλήρεις λύσεις εξωτερικής θερμομόνωσης. Ως βέλτιστη λύση μπορούμε να παρουσιάσουμε το πλήρες σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal, που η εταιρεία μας παράγει κατά αποκλειστικότητα.

Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ειδική έκπτωση μόνο για εσάς και ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74, sales@fragoulakis.gr ή να συμπληρώσετε παρακάτω την ειδική φόρμα για εκπτωτικές τιμές εξωτερικής θερμομόνωσης.Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τις αρχικές τιμές μας (εξωτερικη θερμομονωση τιμες).

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Φόρμα Προσφοράς Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Λάβετε προσφορά εφαρμογής εξωτερικής θερμομόνωσης δωρεάν προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σπιτιού και τις δικές σας. Εξωτερική θερμομόνωση DUROSOL eXternal με 10 έτη εγγύηση συστήματος!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Τα παρακάτω υλικά εφαρμόζονται στις γωνίες, στη ζώνη στεγάνωσης και σε ειδικές εφαρμογές.

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!