ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ

Ελληνικά Μονωτικά Υλικά

ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ

Ελληνικά Μονωτικά Υλικά

Η εταιρεία μας “ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ” έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στις μονώσεις, όπως την θερμομόνωση, την μόνωση ταράτσας και την εξωτερική θερμομόνωση τοίχων. Η λειτουργία μας ξεκίνησε από το 1958 και συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα την παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών, έχοντας πλέον μοναδική τεχνογνωσία και πείρα πάνω στο κομμάτι των μονώσεων και ιδιαίτερα στην εξωτερική θερμομόνωση. Μάλιστα είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 : 2008 με πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή και Εμπορία Θερμομονωτικών Προϊόντων, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το βασικό μονωτικό υλικό μας για εξωτερική θερμομόνωση, το Durosol, είναι πιστοποιημένο τόσο σε EPS 150.

Δραστηριότητες

Η εταιρεία μας είναι επικεντρωμένη σε δύο βασικές δραστηριότητες, από την μια στην παραγωγή μονωτικών υλικών (για εξωτερική θερμομόνωση, μονώσεις ταρατσών και κάθε είδους μόνωση), και από τη άλλη στην εμπορία τους, με δυνατότητα παράδοσης πανελλαδικά στην πόρτα σας, καθώς ακόμα και εξαγωγή τους.

Όσον αφορά την παραγωγική δραστηριότητα μονωτικών υλικών, κύριο αντικείμενο παραγωγής μας είναι το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL για θερμομόνωση τοίχων (εξωτερική θερμομόνωση αλλά και εσωτερική), μονώσεις ταρατσών και δωμάτων, δαπέδων, υπογείων, κεραμοσκεπών, ψυγείων κ.α.. Πρόκειται για αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης 16 ετών, ενώ αποτελεί το σημαντικότερο μέρος στο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL External για θερμομόνωση νέων αλλά και υφιστάμενων κατασκευών, καθώς επίσης και στο πρωτοπόρο σύστημα μόνωσης ταράτσας Durosol Light Roof, για την καλύτερη δυνατή μόνωσης ταράτσας με περιορισμένη βατότητα, στην πραγματικά καλύτερη τιμή της αγοράς.

Εκτός αυτών, παράγουμε αποκλειστικά το θερμομονωτικό πλακίδιο DUROSOL Tile, την πιο ενδεδειγμένη λύση για την ολοκλήρωση μιας ανεστραμμένης μόνωσης στην ταράτσα σας, ώστε να έχετε πλήρη βατότητα. Τέλος παράγουμε και Διογκωμένη Πολυστερίνη, το γνωστό σε όλους μας φελιζόλ, είτε ως μπαλάκι φελιζόλ είτε ως τρήμα φελιζόλ, για διάφορες χρήσεις, όπως ως υλικό πλήρωσης για πουφ, καρέκλες κλπ, για οικοδομική χρήση, για συσκευασία, θεμελίωση, σεισμική μόνωση και άλλες ακόμα εργασίες.

Σχετικά με την εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας μας, καλύπτει όλα τα είδη μονωτικών και στεγανωτικών προϊόντων, που μπορεί να χρειαστείτε για κάθε εργασία μόνωσης και όχι μόνο. Ότι και αν χρειαστείτε για εξωτερική θερμομόνωση, θερμομόνωση τοίχων, μονώσεις ταρατσών και γενικά για μονώσεις, είναι σίγουρο ότι η εταιρεία Φραγκουλάκης μπορεί να σας εξυπηρετήσει ποιοτικά και αποτελεσματικά, πάντα σε προσιτές τιμές.

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις της εταιρείας Φραγκουλάκης στον Ασπρόπυργο, που κατασκευάζονται μονωτικά υλικά καθώς και το θερμομονωτικό υλικό durosol.

Η παραγωγή διαδικασία των μονωτικών υλικών μας γίνεται κατά βάση στο εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο. Εκεί έχουμε έναν χώρο περίπου 5000m², τον οποίο βλέπετε και παρακάτω και περιλαμβάνει στεγασμένες εγκαταστάσεις και μεγάλους βοηθητικούς υπαίθριους χώρους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε γραφεία και στο Περιστέρι, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά σε ώρες γραφείου, είτε για να ενημερωθείτε, είτε για να προμηθευτείτε μονωτικά υλικά για εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, μόνωση ταράτσας και άλλες σχετικές εργασίες. Παράλληλα με τα γραφεία μας, διαθέτουμε και αποθηκευτικό χώρο 1000m², ενώ έχουμε και ιδιόκτητο parking για τους πελάτες μας.

Ελάτε για να συζητήσουμε από κοντά την εξειδικευμένη περίπτωσή σας και να δούμε τι σας ταιριάζει καλύτερα, είτε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5747474 ή στο sales@fragoulakis.gr ή τέλος συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

210 574 74 74